Kjære Delfana medlemmer

Som kjent er mangeårig daglig leder i Delfana, Morten Urdal, klar for nye utfordringer i Ado arena fra august. Delfana har vært gjennom en rivende utvikling de siste årene, ikke minst takket være iherdig innsats fra Morten.

Styret har jobbet intensivt med å finne en erstatter for Morten. Det er derfor en glede å kunne informere dere alle om at Anders Kristian Walløe er ansatt som ny daglig leder for svømmeklubben vår.

I ansettelsesprosessen har vi i styret lagt vekt på at vi ønsket en daglig leder med både svømme- og driftserfaring. Samtidig har det vært viktig å finne en samlende lederskikkelse som både kan peke ut kursen og brette opp ermene for å ta i et tak når det trengs samt samarbeide med de andre svømmeklubbene i Bergen.

Arbeidet har, etter søknadsfristens utløp, vært ledet av en rekrutteringskomité for å sikre konfidensialitet og habilitet. Styremedlemmer med inhabilitet har ikke deltatt i prosessen eller vært informert underveis. Rekrutteringskomitéen har bestått av Kristin Greve-Isdahl Mohn, Heine Eliassen og Kjell Eirik Irgens Henanger. Styret har i tillegg fått bistand fra Bønes og Virik, et av byens ledende rekrutteringsbyråer. Bønes og Virik har vært sentral i ansettelsesprosessen for å sikre en effektiv, objektiv og profesjonell rekrutteringsprosess. Delfana fikk et luksusproblem med mange og ikke minst gode kandidater til stillingen. 

Et samlet styre står bak innstillingen fra Bønes & Virik og rekrutteringskomiteen. Vi ser alle frem til å ønske Anders Kristian velkommen.

Anders Kristian har lang ledererfaring etter å ha bygget opp og drevet firmaet Walløe og Nilsen gjennom mange år. Han har også en lang svømmebakgrunn som landslagssvømmer, og solid trenerutdanning. Anders Kristian har trent både B og A gjengene i Delfana og vært assistenttrener i Bergensvømmerne. I tillegg er han nå styreleder i Bergensvømmerne.

Som daglig leder i Delfana vil Anders videreføre klubbens tosidige fokus på både topp- og breddeidrett. Vi i styret ser frem mot å jobbe sammen med Anders og resten av den flotte staben i SK Delfana for å dyrke frem store og små svømmestjerner i et sunt og trygt idrettsmiljø med mye offensiv glede!

 Vi har bedt Anders Kristian skrive noen ord. De følger her:

Hei alle svømmevenner og nye kollegaer,

Tusen takk for tilliten dere viser meg. Jeg har tenkt nøye over det å søke jobben i Delfana. Det er ikke så lett å gå fra noe man har skapt på egenhånd over mange år. Ved å bytte jobb fra eget firma, til Delfana, går jeg fra å gjøre noe for en håndfull mennesker til en stor gruppe. Jeg ser at utøvelsen av gjerningen som daglig leder i Delfana kan være med på å gi mange barn og unge mye godt. Gode opplevelser, samhold, mestringsfølelse, gode vaner og verdier, samt vennskapsbånd for resten av livet. Felles trivsel i vann og gleden ved trening og mestring mener jeg er viktige lærdom som utøverne vil ha med seg resten av livet.

Morten og jeg vil ha en glidende overlapping og jeg starter for fullt etter sommerferien. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven og overta stafettpinnen fra Morten.

Svømmehilsen fra Anders Kristian Walløe

På vegne av hele styret ser vi frem til å ønske Anders Kristian velkommen som daglig leder i Delfana.

Bergen 8. Mars 2018

Kjell Eirik Irgens Henanger,     Kristin Greve-Isdahl Mohn,     Heine Eliassen

Styremedlemmer og rekrutteringskomité

Scroll Up